Co se stane s mým zůstatkem kreditů, když změním plán?
Když změníte svůj plán, váš měsíční kredit se okamžitě upraví podle nového plánu. Pokud například upgradujete z plánu Pro na Max, váš měsíční kredit se okamžitě zvýší o 3 000. Naopak, pokud přejdete z plánu Max na Pro, váš měsíční kredit se okamžitě sníží o 3 000.